Websites en webshops overzicht

Websites en webshops, design en bouw, een overzicht.

Wilt u een mooie website of webshop? Het kan! Ik heb door de jaren heen de diverse stadia van websites en webshops zien groeien.  De ontwikkelingen op het internet gaan razendsnel. Qua techniek, maar ook qua design en functionaliteit.
Daardoor heb ik gekozen voor producten van Ziber. Dit is de technische partner die het CMS-systeem heeft ontwikkeld. Voor een overzicht van de diverse mogelijkheden, kunt u op onderstaande iconen klikken. Ik help u graag verder!

Voordelige alles-in-1 websites

  

Voorbeeld Mediapublisher

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige website voor uw bedrijf die gewoon standaard alles in zich moet hebben, kunt u bij Ziber kiezen uit twee smaken. Standaardsitelite of Webbly. Beide Ziber websites bestaan uit een uitgebreid maar vast pakket. Natuurlijk zijn deze websites geoptimaliseerd voor de zoekmachine Google en hebben ze een eenvoudig Nederlandstalig CMS (de MediaPublisher).

Modulair uitbreidbare websites


Stelt u hoge eisen aan wat uw website moet kunnen? Wilt u uw producten professioneel presenteren? Wilt u uw huizenaanbod online tonen? Wilt u een webshop beginnen? Dan kan Ziber u helpen met een van de modulair uitbreidbare websites. Standaardsite of Sitehand. Beide websites hebben standaard al heel veel mogelijkheden, maar zijn ook nog eens uit te breiden met wel meer dan 25 modules.

Webshop oplossing

Ziber Shoplin is de webwinkel oplossing van Ziber. Wanneer u voor een Shoplin webwinkel oplossing kiest, krijgt u een webshop die is voorzien van een maatwerk design tot op product niveau. Een online winkel die u heel gemakkelijk zelf kunt beheren. Een shop die altijd ‘up tot date’ is en die is voorzien van alle functionaliteiten die in webshop thuis horen!
Shoplin is verkrijgbaar in 6 verschillende pakketten, afhankelijk van het maximum aantal producten. U heeft al een Shoplin voor een vanaf prijs van 9,95 euro per maand! Meer info op www.shoplin.nl.

Website voor basisscholenZiber heeft in samenwerking met een aantal basisscholen een speciale website ontwikkeld die perfect aansluit bij iedere basischool. Dus zoekt u voor uw basisschool een website? Dan is het zeker nuttig om eens te kijken naar Ziber Schoolkrijtje.
Ziber Schoolkrijtje is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk voor scholen met meer dan 100 leerlingen en scholen met minder dan 100 leerlingen. Ieder Schoolkrijtje wordt geleverd met een maatwerk vormgeving. Meer info op www.schoolkrijtje.nl.

Website voor verenigingenZiber Sitecup is bedacht en gemaakt door mensen die nauw betrokken zijn bij het verenigingsleven. Zoekt u een website voor uw vereniging? Zoek dan niet verder, want met Ziber Sitecup haalt u een website in huis die voldoet aan alle wensen van de leden en het bestuur. Ziber Sitecup is de ideale website voor uw club of vereniging. Veel functionaliteiten, gemakkelijk beheer via de MediaPublisher en een maatwerk vormgeving. En als klap op de vuurpijl mogelijk nog gratis ook! Meer info op www.sitecup.nl.

SenseView of Digital Signage


Iedere Ziber website is ideaal te combineren met een SenseView. U kunt dan eenvoudig vanuit de MediaPublisher of een nieuwsbericht van uw website ook direct op een televisie of flatscreen laten zien. Bijvoorbeeld in de entree van uw bedrijf of in de wachtruimte. Zelf twitter berichten kunt u laten zien. Iedere Ziber SenseView heeft een unieke tijdslijn en een maatwerk vormgeving. SenseView is vanaf nu verkrijgbaar en wordt geleverd door mij. Meer info op www.senseview.nl.

Meer informatie